Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kurum Hakkında
Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ordu ili Altınordu ilçesinde eğitim ve araştırma hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Hastane Sosyal Sigortalar Kurumu Ordu Hastanesi olarak ilimizdeki faaliyetine ilk defa 1967 yılında, şu anki (SGK) il müdürlüğünün bulunduğu binada, Dispanser olarak hizmete başlamıştır. Daha sonra 1969 yılında 30 yataklı hastaneye dönüştürülmüş ve Bucak Mahallesi Kayabaşı mevkiinde yeniden inşa edilerek, Mayıs 1982 yılında 117 yataklı olarak faaliyetine başlamıştır. Zaman içerisinde ihtiyaca cevap veremeyince, yatak sayısının arttırılması yoluna gidilerek 172 yatak kapasiteli olarak faaliyetini sürdürmüştür.
2005 yılında, SSK hastanelerinin Sağlık Bakanlığı hastaneleri ile tek çatı altında, toplanması sebebiyle SSK Ordu Hastanesinin adı şimdiki ‘Ordu Boztepe Devlet Hastanesi’ olarak değiştirilerek faaliyetini sürdürmekte iken, 2010 yılı Aralık ayında Ordu Üniversitesi ile imzalanan protokol kapsamında T. C. Sağlık Bakanlığı – Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi adıyla hizmet vermeye başlamıştır. 2012 yılında Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu’nun kurulmasıyla birlikte Ordu Kadın Doğum ve Çoçuk Hastalıkları Hastanesini de bünyesine alarak bu hastaneyi ek hizmet binası olarak kullanmaya başlamıştır.
42 öğretim üyesi, 45 uzman tabip, 7 pratisyen tabip, 385 sağlık personeli, 357 diğer personel olmak üzere toplamda 836 çalışanı ile hizmet veren sağlık tesisinde, 273 yatak ve 24 nitelikli hasta odası bulunmaktadır.
Sağlık tesisinde; Beyin ve Sinir Cerrahisi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Enfeksiyon Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Göz, İç Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kardiyoloji, KBB, Nöroloji, Ortopedi, Psikiyatri, Üroloji, Deri ve Zührevi Hastalıklar, Gastroenterolojik Cerrahi ve Tıbbi Onkoloji dallarında poliklinik hizmeti verilmektedir.
Bünyesinde erişkin, çocuk ve yenidoğan yoğun bakım üniteleri ile diyaliz ve kemoterapi ünitesi bulunan sağlık tesisinde; MR, Tomografi, Gastroskopi, Kolonoskopi, USG, EEG, EMG ve EKO cihazları ile tetkikler yapılabilmektedir.
Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.
Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
- Aile Hekimliği
- Nöroşirurji (Beyin ve Sinir Cerrahisi)
- Çocuk Cerrahisi
- Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
- Çocuk Psikiyatrisi
- Deri ve Zührevi Hastalıklar
- Enfeksiyon Hastalıkları (İntaniye)
- Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
- Genel Cerrahi
- Göğüs Hastalıkları
- Göz Hastalıkları
- İç Hastalıkları (Dahiliye)
- Kadın Hastalıkları ve Doğum
- Kalp ve Damar Cerrahisi
- Kardiyoloji
- Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
- Nefroloji
- Nöroloji
- Ortopedi ve Travmatoloji
- Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
- Psikiyatri
- Tıbbi Onkoloji
- Üroloji
Yorum ve Şikayetler
Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında yorum yapın
Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.
Sigorta hastanesine kalsa babamın hiç bişeyi yoktu oradaki o saatte çalışan personel ve dokturunu kınıyorum herkesin babasının olduğu gibi benim de babam bir tane oradakilerin kendi aralarındaki muhabbeti bitirmeleri beklerken babamı kaybedebilir yada farklı sonuçlara maruz kalabilirdi. Hastane ile ilgili ve orada o saatte görev yapan herkes ile ilgili gereken her yere yazı yazacağım. Kimsenin hayatı ucuz değil. Kendilerine gelip bu işi yapanlara gerçekten haedenlere bıraksınlar.